Producten

Huis > Producten > PVC-panelen
PVC-profielen voor wandpanelen

PVC-profielen voor wandpanelen

Beschrijving PVC-profielen zijn speciale frezen die kunnen worden gebruikt om een afgewerkte look te creëren in buitentoepassingen. PVC-profielen hebben de voorkeur van huiseigenaren omdat ze, in tegenstelling tot hout, maatvast zijn, zeer goed bestand tegen UV-vergelering, duurzaam en onderhoudsarm zijn. De modellen zijn Top ...

Product Details

Beschrijving

PVC-profielen zijn speciale frezen die kunnen worden gebruikt om een afgewerkte look te creëren in buitentoepassingen. PVC-profielen hebben de voorkeur van huiseigenaren omdat ze, in tegenstelling tot hout, maatvast zijn, zeer goed bestand zijn tegen UV-vergeling, duurzaam en onderhoudsarm zijn. De modellen zijn Top hoekprofielen, H-profielen, U-eindprofielen, L-hoek, Binnenhoekprofielen, Uit hoekprofielen.


Kenmerken

1. uitstekende vasthoudendheid, anti-impact.

2. vlakke en glad uiterlijk, geen duidelijke bramen en hobbels.

3.nauwkeurige dimensie, vorm de hoek perfect.


Over ons

Wij zijn een professionele producent en exporteur van kunststof platen, ontwerpen en produceren holle polycarbonaat plaat, solide PC-plaat, holle PVC plafond / wandplaat, PVC-decoratie blad, enz. We bezitten fabriek van 80000 M2 lokaliseren 200m in de buurt van Tudian Exit van Shanghai-Hangzhou Expressway, transport is erg handig.

Alle producten worden gebruikt voor de bouw, decoratie zoals Skylites, daklicht, groen huis, parkeerterreinen, bushaltes, uithangborden voor reclame, zonnescherm en douchedeuren, enz., Met goede slagvastheid, lichttransmissie, brandvertragend, geluidsisolatie , UV bescherming.

Vanwege de opgebouwde ervaring in PC-sheet en PVC-plaat, geloven wij dat we u onze beste services kunnen leveren!

Hot Tags: pvc-profielen voor muurpanelen, China, fabrikanten, fabriek, in het groot, goedkoop
Verwante producten

Find Us On

Neem contact op met ons

Industrial Zone, Tongxiang, Zhejiang, China.
+86-573-8886 2823
bofan@bofanpc.com
http://www.bofan-pvcpanel.nl/