Producten

Huis > Producten > PVC-panelen
Pre-finished plinten

Pre-finished plinten

Muur in deurdecoratie. 1) Lichtgewicht, waterdicht, Antiflaming en zelfdovend, etc. 2) Geluidsisolatie, warmte-isolatie, geluidsabsorptie, warmte behoud en anti-corrosie. 3) Sterk, stijf met een hoge slagvastheid, niet gemakkelijk te verouderen en kan zijn kleur langdurig behouden. 4) Makkelijk om ...

Product Details

Muur in deurdecoratie.

1) Lichtgewicht, waterdicht, Antiflaming en zelfdovend, etc.

2) Geluidsisolatie, warmte-isolatie, geluidsabsorptie, warmte behoud en anti-corrosie.

3) Sterk, stijf met een hoge slagvastheid, niet gemakkelijk te verouderen en kan zijn kleur langdurig behouden.

4) Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

5) Milieuvriendelijke groene gezonde materialen.


Toepassing

1. hoekbescherming, anti-collision.

2.Wall keramische tegel rand decoratie.

3. Floor keramische tegel rand decoratie, trap neus anti-uitglijden.

4. Versterk / verbeter derde dimensie en uiterlijk.

5. Gebruik als vloer scheidslijn, demarcatie lijn, grenslijn.


Over ons

Wij zijn een professionele producent en exporteur van kunststof platen, ontwerpen en produceren holle polycarbonaat plaat, solide PC-plaat, holle PVC plafond / wandplaat, PVC-decoratie blad, enz. We bezitten fabriek van 80000 M2 lokaliseren 200m in de buurt van Tudian Exit van Shanghai-Hangzhou Expressway, transport is erg handig.

Het bezitten van een volledig assortiment van geavanceerde apparatuur tijdens het produceren, evenals onze efficiënte productie, we controleren het kwaliteitssysteem strikt onder ISO-systeem in een zeer proces om producten van hoge kwaliteit en de meest concurrerende prijs tegemoet te komen! We hebben nu vijf sets van de meest geavanceerde productielijnen voor holle pc-vellen, en een daarvan wordt geïmporteerd uit UNION in Italië. Onze totale productiecapaciteit is meer dan 10000 MT per jaar. En we hebben totaal 35 productielijnen voor PVC-plafondpaneel, met een productiecapaciteit van meer dan 700.000 M2 per maand. Onze capabele engineeringteams van ontwerpen en ontwikkelen zijn altijd op zoek geweest naar het updaten van producten om de uitdaging van de markt aan te gaan. OEM-orders zijn van harte welkom!

Alle producten worden gebruikt voor de bouw, decoratie zoals Skylites, daklicht, groen huis, parkeerterreinen, bushaltes, uithangborden voor reclame, zonnescherm en douchedeuren, enz., Met goede slagvastheid, lichttransmissie, brandvertragend, geluidsisolatie , UV bescherming.

Hot Tags: pre-afgewerkte plinten, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop
Verwante producten

Find Us On

Neem contact op met ons

Industrial Zone, Tongxiang, Zhejiang, China.
+86-573-8886 2823
bofan@bofanpc.com
http://www.bofan-pvcpanel.nl/